SON DAKİKA

pcsfree

Kaybolan Kilolarınızı Tekrar Edinmemek İçin Size Altın Kurallar

Kaybolan Kilolarınızı Tekrar Edinmemek İçin Size Altın Kurallar
Bu haber 01 Eylül 2023 - 1:55 'de eklendi ve 287 views kez görüntülendi.

Tebrikler, azaltmayı başardıysanız, zor kısım şimdi başlıyor. Çünkü kaybolan kiloyu geri almak kadar kolay bir şey yok. İşte kayıp ağırlığı geri kazanmak için silinecek öğeler …

1- Tabaklarınızı ikiye bölün
Özellikle akşamları ızgara tavuk ve balık gibi sağlıklı yemekler yerseniz, ana öğünleri aşındırdığınız yemekleri yarıya indirmek çok önemlidir. Bu uygulama sayesinde, fazla kilolu olup olmadığınızı azaltacak ve formunuzdaysanız formunuzda kalacaktır. ayrıca, büyük bir tabakta bir tabaktan yemek yerine çeşitli çeşitlerden bir tabak yapmak daha mantıklı.

2- Yiyeceklerinize yağlı sos eklemeyin
Salatalarınızı veya yemeklerinizi kısa bir süre için artırdığınız ketçap, mayonez, yağlı peynir sosları gibi çeşitler eklemeyin. bu tür yağlı ilavelerden ziyade baharatlı baharatlar ve limon kullanmak daha iyi olabilir. Baharatlar da azaltmanıza yardımcı olacaktır.

3- Hazır yemeklerden kaçının!
Evet, görüntünün çok çekici geldiğinin farkındayız, ancak her zaman iradenize dikkat edin, özellikle hamburger ve sosisli sandviç gibi beslenmeden kaçının. Haftada en az bir kez yemek yiyorsanız, haftada en az bir kez. Birçok yeşillik ve soslu bir salata satın almak yerine, bir çay kaşığı yağın vücuda hebdomadal olarak girmesine izin vermeyeceksiniz.

4- Kalp atışınızı artırın
Kayıpları azaltmamak için denenmesi gereken en önemli şeylerden biri yürüyüş ve egzersizdir. Buna ek olarak, yüzme ve tenis gibi daha sert sporlar yapıyorsanız, karakter iradenizi güçlendirir, ayrıca daha fazla eğlenir ve daha fazla kalori yakar. Bunların dışında vücudunuz daha hızlı şekil alacak.

5- Mutfakta zaman geçirmeyin
Kendinizi kontrol edemiyorsanız, mutfakta oturmayı bırakın. Özellikle gece atıştırmalıklarını önlemek istiyorsanız, mutfak kapısına bile girmeyin. Aldığınız bir ısırmanın ekin olmayacağını unutmayın. mutfağı ziyaret ettikten sonra diyet yapıyorsanız kendinizi önlemeye hazır olmayacaksınız. mümkünse suyunuzu mutfakta tutmayın.

6- Şekeri Bırakın
Çok şey duydunuz, biliyoruz, ama aslında bu şekeri kullanırsanız, bırakın. Azaltın ya da şaka olarak bırakın. Kendinizi tutmayacaksanız, bakkal alışverişinde şeker satın almayın, ihtiyacınız olacak. Hangout yaptığınız biri varsa, onlara şeker kullanmaya çalışıyorsanız, onları engellemeye çalışın. Kanser, diyabet, yağlama, vücut bağışıklığını düşürme, diş…. Saymayı bırakmayan şekeri bırakın !!!!

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA