SON DAKİKA

pcsfree

Limon Tuzunun Bilinmeyen Zararları ve Kimyasal Bir Zehirdir!

Limon Tuzunun Bilinmeyen Zararları ve Kimyasal Bir Zehirdir!
Bu haber 01 Eylül 2023 - 2:03 'de eklendi ve 358 views kez görüntülendi.

Limon Tuzu Kimyasal Zehirdir! ne limon ne de tuz. Limon tuzu yanlış bir tanım olabilir, aslında tuz değil, asittir. Burada doğru bilimimiz yanlış.

Asidik asit sirke içindeki asidin adı olmasına rağmen, kimyasal olarak üretilir, sirke fermantasyonuyla üretilen asidik asit değildir. Bu ürünün, çocuklar tarafından tüketildiğinde içerdiği asit ve etanoik asit sayesinde ölümcül komplikasyonlara neden olabileceği bilinmelidir ve çocukların ulaşamayacağı bir yerde muhafaza edilmeleri ve bu nedenle uyarının sürekli olarak yapılması sağlanmalıdır.

Limon tuzu, çaydanlıktaki birikintileri temizlemeyecek, kaynatmayacak ve asla nefes almayacak, basitçe zehirleneceğiniz ve çaydanlığınızı yöntem bittikten sonra suyla durulayacağınız bir ürün olabilir.

kayıplar
Öncelikle ülkemizde yemek borusu tahrişi ve hasarı için en fazla açıklamadır.
Kronik reflü denilen şey, yemek borusunda geri dönüşümsüz hasarın en kaynağıdır. Asit adı verilen ve gıda endüstrisinde kullanılan bu madde, limon, mandalina, portakal, greyfurt gibi meyvelerde bol miktarda bulunur. Bununla birlikte, bu maddeyi meyvelerden tedarik etmek çok pahalı olduğu için, bakteri ve mayaların yardımıyla şekerden elde edilir ve sanayiciler bunu tercih eder, çünkü genellikle ucuzdur.

Doğal olarak elde edilmeyen sikritik asit, insan sağlığına bazı zararlar verir.
Asit cilt ile temas ettiğinde, tahriş edici bir etkidir.
Asitten gelen toz solunduğunda, sistemde respiratoryum ve mukoza zarında tahrişe neden olur.
Hassas ciltlerle temas ettiğinde alerjiye neden olur.
Gözlerle temas ettiğinde ciddi hasar verir. derhal bir sağlık kurumuna başvurmak gerekir.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA