SON DAKİKA

pcsfree

Boğaz Pastil Ev yapımı Doğal Tarif

Boğaz Pastil Ev yapımı Doğal Tarif
Bu haber 01 Eylül 2023 - 1:34 'de eklendi ve 108 views kez görüntülendi.

Hastalıklar hava gelişiyle kendini gösterir. Boğaz kaşıntı ve ağrı için iyi bir tarif: Ev yapımı boğaz pastili ..

Kışın, pastil resepsiyonunu, bizi kırmadığımız doğal yöntemlerle yapacağız. boğazdaki enfeksiyonların neden olduğu boğaz ağrılarını hafifletmek için pastiller alımı yapmanın yolu, birlikte bakalım …

Malzemeler
1 çay kaşığı zencefil
1 su bardağı şeker
1 çay bardağı su
1 yemek kaşığı limon
2 yemek kaşığı bal
4 diş
Toz şeker

Hazırlanması
El yapımı bir boğaz pastili yapmak için, bir tencere sırasında zencefil, şeker, su, limon ve karanfil koyalım ve en düşük sıcaklıkta çeyrek saat pişirelim. Tezgahın üzerinde kalınlaşan karışımın donup donmadığını test edelim. Donarsa, karanfilleri çıkaralım. Balı karışıma ekleyip karıştıralım. Çay kaşığı ile kağıda dökelim. Bunu hızlı yapalım. Çok çabuk donabilir. Dontuktan sonra, birlikte kalmamaları için üzerine toz şeker serpin. 1 ay boyunca cam kavanozda saklayacaksınız. yakında iyileş?

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA