11:06 pm - Vücutta Beslenme ve Diyet Nasıl Olmalıdır
10:47 pm - Kahvaltıdan Bu 8 Gıdaya Odaklanın Kendinizi Rahatsız Hissetmeyin
10:35 pm - Meyve Suyu Orucu Nedir? Yapılışı Nasıldır
9:38 pm - Süt Diyeti İle Bakın Nasıl Kilo Verebilirsiniz
9:26 pm - Ağırlıklı Protein Diyeti ile Sizde Kolayca Kilo Verin
9:57 pm - Kulak Tıkanıklığı Problemi İçin Bitkisel Akıcı Çözümler
9:46 pm - Keten tohumunun avantajları faydaları Nelerdir
9:40 pm - Zeytinyağının Yararları Avantajları vede Zararları Bakın Nelerdir
9:29 pm - Kısa Süreli vede Uzun Süreli Olan Öksürük Belirtileri Bakın Nelerdir!
Sezaryenle doğum yapılabilir mi? aslında, bu sorunun birçok etik, sosyal ve yasal çelişkisi vardır. Hastanın kendi sezaryen kararını oluşturmak için yeterli ekipmanı var mı? Hastanın kendi isteği üzerine sezaryen olması durumunda sezaryenle ilgili bir sorun ortaya çıkar, doktor bundan sorumlu değil mi? bu bağlamda operasyonun mali durumu elbette yapılır, çünkü sezaryen hastanemizde anne adayı istediği için yapılmaz.
Ancak, genel devlet hastanelerinin çoğunda sezaryen cerrahisi için yeterli teknik altyapı ve personel bulunmamaktadır.
Sezaryenle doğum yapılabilir mi?
Ancak her iki doğum türünün de kendi tehlikeleri vardır. Nitekim, bebeğin ve dolayısıyla annenin doğum yolunu belirlerken; sezaryen veya normal doğumun yararları ve dezavantajları gözden geçirilmelidir. doktor ve bu nedenle ailenin birlikte karar vermesi en iyisidir.
Sezaryen doğum geçirenler bir sonraki hamilelikte doğum yapabilir mi?
Sezaryen ile doğum yapan annelerin yaklaşık 2 / 3’ü daha sonra normal doğum yapabilir. Bununla birlikte, kahve düzeyinde de olsa vajinal doğum denemelerinde uterusu yırtma tehlikesi vardır. Bu tehlike genellikle anne ve bebek için çok tehlikelidir. Bu nedenle, bugün sezaryen öyküsü olan kadınlar bir sonraki hamileliklerinde normal doğuma alınmazlar.
Sezaryen doğum sonrası iyileşme:
Sezaryen ile doğumdan sonra ortalama hastanede kalış süresi 1 ila üç gün arasında değişebilir. İyileşme normal doğumları izleyerek daha uzun süreçlerde gerçekleşir. daha hızlı iyileşme için ameliyattan sonra yönlendirilmesi desteklenir. Hastanın ağrısı genellikle oral yoldan alınan ilaçlarla tedavi edilir.